Du er her

Kollektiv trafik

Bus, tog og flextrafik. Stevns Kommune byder på gode muligheder for at komme rundt med kollektiv trafik.

Hvis du skal bevæge dig rundt i Stevns Kommune, kan du benytte bus, tog eller flextrafik. Der er i alt 12 buslinjer i Stevns Kommune. Skolebuskørslen er fra august 2016 blevet integreret i den kollektive bustrafik.

Det er Movia, som driver kommunens buslinjer og Lokaltog, som driver Østbanen, som kører mellem Køge og Rødvig/Faxe Ladeplads. Fra Hårlev er der tog til Køge ca. hvert kvarter i dagtimerne.

Flextrafik

Flextrafik er en særlig ordning for buskørsel, som er et alternativ til almindelige busser og taxa. Læs mere om Flextrafik nedenfor.

Værd at vide om Flextrafik

Fold alle ud
 • Hvad er Flextrafik?

  Den åbne flextrafik-ordning er et tilbud til alle og er et alternativ til busser og taxa.

  Da ordningen er åben, kan du køre fra adresse til adresse uafhængigt af buslinjer. Til gengæld er prisen højere end en busbillet, men halvdelen af en taxa, fordi kørslen kan koordineres med andre.

  Det betyder, at du ikke altid kommer til at køre den korteste vej, hvilket du dog ikke skal betale ekstra for. For at du kan benytte dig af den åbne ordning, skal du køre mellem to adresser i de kommuner, som er med i ordningen. 

  Med Flextrafik får du et 'stoppested' på din adresse, og du får transport helt frem til dit bestemmelsessted til en fast pris, som du får ved bestillingen.

 • Bestil en flextur

  Du skal bestille din flextur på forhånd. Det gør du online hos Movia. Du kan køre alle dage fra kl. 6.00-23.00 og skal blot bestille din tur seneste to timer inden afrejsetidspunkt. Hvis du skal køre fra kl. 6.00-8.00, skal du bestille din tur dagen før inden kl. 16.00.

  Du kan også bestille din flextur over telefonen. Så skal du ringe på tlf. 70 26 27 27 og herefter taste 2.

  Du kan bestille og annullere ture alle dage fra kl. 8.00-18.00.

 • Hvad koster Flextrafik?

  På denne side kan du se, hvad en flextur koster.

Sidst opdateret

28.06.2020