Du er her

Aktiv Sommer

Aktiv sommer er sjove aktiviteter for børn i sommerferien. Hvis dit barn er i skolealderen og har lyst til at prøve noget nyt, så se med her.

Værd at vide om Aktiv Sommer

Fold alle ud
 • Hvordan tilmelder jeg mig?

  Du kan kun tilmelde dig online efter ’først til mølle’-princippet. Der er et begrænset antal pladser på de fleste aktiviteter. HUSK derfor tilmeldingsfristen.

  Du skal betale samtidig med, at du melder dig til.

  Du kan bruge Dankort, eDankort, VISADankort, VISA Electron, Mastercard m.m. Du får en kvittering tilsendt via e-mail.

  Et par dage før du skal deltage i et arrangement, får du en sms med en påmindelse. Husk derfor at opgive et mobilnummer.

 • Hvad med transport?

  Du skal selv sørge for transport til og fra aktiviteten

  Efter tilmeldingsfristen får alle tilsendt en deltagerliste, du bruge til at arrangere samkørsel. Du modtager den på e-mail.

 • Skal mit barn selv have mad og drikke med?

  Forplejning vil indgå i nogle aktiviteter, og ved andre skal du selv sørge for en madpakke og drikkevarer. Husk at kigge under aktiviteten, der står det som regel.

 • Hvad hvis jeg må melde afbud?

  Husk at melde afbud i god tid. Det kan give en anden mulighed for at deltage i stedet. Du skal melde afbud til kontaktpersonen på aktiviteten, og deltagergebyret vil ikke blive refunderet.

  Desværre er der i stigende grad flere tilmeldte børn, der udebliver fra tilmeldte aktiviteter. Det er rigtig ærgerligt for de børn, der bliver afvist pga. overtegnede hold.

 • Hvad for noget tøj, skal mit barn have på?

  Påklædning skal være tilpasset vejret. Medbring regntøj, praktiske sko mm., hvis det er udendørs.

 • Hvad hvis der sker et uheld? (Forsikring)

  De fleste husstande har selv en forsikring (heltidsulykkesforsikring). Stevns Kommune har ikke tegnet en speciel forsikring, da det ikke er tilladt kommuner at tegne sådanne forsikringer mere. Du er derfor selv ansvarlig for dit barns forsikring.

 • Har de frivillige ledere en børneattest?

  Børneattester på de frivillige ledere og hjælpere bliver indhentet af arrangørerne selv. Til Stevns Kommune afleveres en ’tro og love’-erklæring.

 • Tager I billeder af mit barn?

  Samtykkeerklæring ved billeder og film

  Når du tilmelder dig Aktiv Sommer, giver du samtidig Stevns Kommune ret til at anvende billeder eller video i forbindelse med gode, positive historier om Aktiv Sommer.

  Dette kan være på Stevns Kommunes hjemmeside og/eller facebookside, ved pressemeddelser eller i kommende års Aktiv Sommer-brochurer.

  Stevns Kommune forpligter sig til kun at bruge billederne i den sammenhæng, de er taget i. 

  Samtykkeerklæringen har ingen forældelsesfrist, men du kan til enhver tid ophæve den ved at kontakte Kultur & Fritid på kultur-fritid@stevns.dk. Send en mail til os straks efter din tilmelding, hvis du ønsker at trække dit billede-samtykke tilbage.

  Den lidt besværlige arbejdsgang skyldes, at du desværre skal acceptere vores betingelser før en tilmelding, og vi ikke kan dele betingelserne i to.

 • Hvad nu hvis det er dårligt vejr?

  I tilfælde af dårligt vejr vil vandsports-aktiviteter af sikkerhedsmæssige grunde blive aflyst. Dette kan også ske ved andre udendørs aktiviteter.

 • Tilmelding for arrangører

  Vil du tilmelde dig som arrangør, skal du udfylde en tilmeldingsblanket og returnere den til Stevns Kommune.

Sidst opdateret

10.05.2021