Du er her

International Citizen Service

I Stevns Kommune kan internationale borgere få ordnet alt nødvendigt papirarbejde i International Citizen Service i København.

Målet er at sikre en smidig og effektiv indgang til Danmark for kommunens internationale borgere og arbejdsgivere, der ansætter udenlandske medarbejdere.

I International Citizen Service, der er et samarbejde mellem Stevns og Københavns Kommune, er alle relevante myndigheder samlet og kan derfor i én arbejdsgang udstede CPR-nummer, sundhedskort, arbejds- og opholdstilladelse samt skattekort.

International Citizen Service er placeret i International House, der tilbyder offentlige og private services til virksomheder og internationale tilflyttere.

Blandt tilbuddene i International House er hjælp til jobsøgning for ægtefæller og studerende, kurser i interkulturel forståelse, faglige og sociale arrangementer samt netværksmøder. Virksomheder i Region Hovedstaden og Region Sjælland vil desuden kunne modtage assistance til at rekruttere, ansætte og modtage internationale medarbejdere.

Find åbningstider og services i International House og International Citizen Service.

Sidst opdateret

20.02.2019