Du er her

AULA

 • billede af børn i skole

  Kilde: Kombit og Netcompany

Aula bliver den nye fælles kommunikationsplatform for skoler, SFO og dagtilbud.

Stevns tager Aula i brug fra 1. marts 2021 på dagtilbudsområdet

 

Aula, som er den fælles kommunikationsplatform mellem dagtilbud, skole og forældre, er officielt gået live med dagtilbudsområdet i alle landets kommuner.

Men som flere andre kommuner har Stevns Kommune valgt at udskyde ibrugtagen af Aula på dagtilbudsområdet til den 1. marts 2021. Covid-19 situationen har begrænset muligheden for at afholde de nødvendige kurser og oplæring, og vi ser ingen grund til at presse personalet i dagtilbuddene yderligere.
 
BørneIntra vil derfor frem til den 1. marts stadig være platformen, som bruges til kommunikation mellem dagtilbud og forældre.
 
Har du også børn på stevnsskolerne, vil du opleve at dit dagtilbudsbarn allerede figurerer i Aula. Det kan vi desværre ikke ændre. Selv om du dermed har adgang til dit barns dagtilbud på Aula, kan du ikke forvente, at det er aktivt før efter den 1. marts.

Værd at vide om AULA

Fold alle ud
 • Hvad skal AULA?

  Aula bliver din samlede indgang til sikker og brugervenlig kommunikation med skole, SFO og dagtilbud.
  Med Aula får du et let tilgængeligt redskab, som gør det nemt og overskueligt at tage del i dit barns hverdag og udvikling. 

  Målet med Aula er at skabe rum for bedre kommunikation mellem institution og hjem. Det skal Aula, fordi bedre kommunikation kan hjælpe med til at understøtte bedre læring og større trivsel i skoler og dagtilbud. 
   

 • Kræver AULA UniLogin?

  Aula garanterer en sikker kommunikation og fildeling. Derfor kræver Aula brug af UniLogin som adgang. Skal du have adgang til følsomme informationer inden i systemet, kræves der derudover en sikkerhedsmæssig Step-Up. 

  UniLogin vejledning
   

 • Yderligere info om AULA

  Hvis du vil vide mere om den kommende platform, kan du læse mere på AULA-INFO.

  Film om AULA (Youtube)

  Guide til forældre

Sidst opdateret

18.02.2021